Sant Antoni de Llefià inicia divendres 6 de juny les Festes 2014
Sant Antoni de Llefià inicia divendres 6 de juny les Festes 2014
Hi ha programades més de trenta activitats diferents al llarg de vuit dies
Redacción/ Imatge: Arxiu CB - 05/06/2014 05:22
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8971

Aquest divendres, 6 de juny, a les 17.15 hores, el tradicional “chupinazo” donarà el tret de sortida a les Festes Populars Sant Antoni de Llefià, que, gràcies a la coordinació i a l’esforç de la vintena d’entitats integrades en la Comissió de Festes, ofereixen vuit dies ininterromputs d’activitats ben diverses.

La majoria d’actes tenen com escenari la Plaça Trafalgar, però també es desenvoluparan activitats en el carrer Pérez Galdós, Torre Mena, l’espai de les pistes de bitlles, la plaça de les Brigades Internacionals i la parròquia.

Per una banda es troben les propostes més clàssiques, que ja venen identificant les festes d’aquest barri, com el sopar popular al carrer Pérez Galdós, el correfoc amb els diables Kapaoltis, la mostra d’entitats o la tarda de diumenge amb havaneres i cremat; i per altra banda, es portaran a terme altres propostes que es van consolidant a poc a poc con el torneig de bitlles, arran de la creació del Club de Bitlles Termites de Llefià o el concurs de recollida de carretilles, iniciativa que permet endreçar els carrers del barri de manera paral.lela a la celebració del correfoc.

Totes les activitats tenen l’objectiu de promoure la cultura i aprofundir en la relació i la vinculació dels veïns i veïnes amb el barri, com a millor vincle per fer ciutat.

En aquest sentit, dimarts 10 de juny s’ha convocat a les 19.00 hores una assemblea veïnal oberta en la Plaça Trafalgar per xerrar sobre 'El barri que volem'. Com també és habitual, la diada de Sant Antoni de Pàdua tanca les festes, amb la missa en honor del patró i un sopar de germanor.

Programació AQUÍ