Dissabte 21 de juny, ciutadans i ciutadanes de Badalona donaran el primer pas per engegar Podem a la ciutat
Dissabte 21 de juny, ciutadans i ciutadanes de Badalona donaran el primer pas per engegar Podem a la ciutat
El partit liderat per Pablo Iglesias arriba ara a Badalona; després de l'èxit en els resultats de les passades eleccions europees
Redacción - 17/06/2014 13:26
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9044

Dissabte 21 de juny, ciutadans i ciutadanes de Badalona donaran el primer pas per engegar Podem a la ciutat. El partit liderat per Pablo Iglesias arribarà així a Badalona, després de l'èxit en els resultats de les passades eleccions europees. Ho faran en assemblea a les 12.00 hores a l'associació de veïns de la Pau situada a Pl. Illa dels Músics, s/n; una assemblea formada per tots aquells que vulguin participar. Els presents constituiran les comissions necessàries per poder establir les bases de Podem Badalona i encetar així un projecte, que els seus promotors esperen "il·lusionant i sincerament popular".

Podemos Badalona-Podem Badalona neix com un moviment popular que s'organitza des de baix, des del carrer, des de les places, per lluitar contra els de dalt sense cap tipus de complex. Podem s'organitza per cercles, espais de participació horitzontal i assemblearis de construcció d'unitat popular. La organització d'aquests cercles es constitueix segons criteris d'àmbit territorial i sectorial.

L'acte del pròxim dissabte consistirà en una presentació de Podem, on els seus promotors conviden a les entitats i la ciutadania de Badalona. Es comptarà a més amb la participació de companys de Barcelona que traslladaran la seva experiència en la constitució i l'organització del cercle de la ciutat veïna. A més a més es realitzarà un torn obert de paraula. Un espai de diàleg que, segons els seus promotors, "servirà també per expressar inquietuds i aportar el que volem de Podem Badalona".

Per finalitzar, es distribuiran en les diferents comissions que compondrà Podem Badalona per començar a treballar, a més de decidir el dia i el lloc de la propera assemblea, dedicada ja a treballar en el futur de la ciutat de Badalona.

Més informació en Podemos Badalona- Podem Badalona