'La faràndula del Montalbàn' s'enlaira amb, 'MONTALBÁN AIRLINES, a very low cost company'
'La faràndula del Montalbàn' s'enlaira amb, 'MONTALBÁN AIRLINES, a very low cost company'

La faràndula del Montalbàn - 02/07/2014 12:35
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9129

El passat dissabte 28 de juny, la companyia de teatre "La faràndula del Montalbán" de l'Institut Manuel Vázquez Montalbán de Sant Adrià, amb els seus actors més joves, encetava els cels amb un nou espectacle. Aquesta és una activitat del AMPA INS MVM de Sant Adrià, que ja dura quatre cursos i que té intenció de continuar molts més, donat el seu èxit de participació entre l'alumnat, els pares i mares, l'entorn i el professorat.

"Enguany, el vol inaugural d'una nova companyia àrea adrianenca s'enlairà amb destinació Bali. Els afortunats passatgers embarcaren en dues sessions contínues, una a les 17.00 hores i l'altre a les 20.00 hores. Després de passar degudament pel Check-in travessaren la duana, allà van "patir "l'escorcoll" de les autoritats pertinents abans d'entrar a l'avió on eren rebuts pel personal de cabina. A última hora, van pujar-hi un passatger d'allò més extravagant, que amenitzaren el vol des de la clase business, amb les seves "curioses" històries.
Un trajecte tan llarg i en una companyia "very, very low cost" donà per molt. Arribarien els passatgers finalment a la calidesa de les platges de Bali??? Això queda reservat pels 200 passatgers que van tenir la sort de volar amb ells. Qui sap?... Probablement s'enlairin de nou aviat...i poder vostès tindran interès a fer-ne unes vacances "exòtiques"! Mantingueu-vos alerta. Us informarem si és dona el cas!"

Aquesta feina ha estat coordinada un any més per l'Arantxa Garcia Cardona com a responsable de l'activitat', a qui el grup agraeix molt la seva dedicació. L'obra ha estat escrita per l'Antonio Carrasco i dirigida per la Mª Carmen Mesas i ell mateix. Els joves artistes que la interpretan són: Claudia Masalia, Ana Román, Carlota Tornos, Luís Sirvent, Victor Izquierdo, Edgar Vico, Jordi Lladó i Maria Lladó. També varen contar amb la inestimable col·laboració de l'equip dels adults de la mateixa companyia per tal de fer caure l'espectador en un quants paranys.

Molts dels actors participants ja són uns experts sobre les taules, ja que tots han participat anteriorment en altres espectacles de la companyia: Les obres "Molt soroll per a no res", "La ratera", "Mal son abans de Nadal", "Els figurants", "El enfermo imaginario" o els passatges terrorífics per "L'antic psiquiàtric", "Que farem?... Mala cara quan morirem!", "Un circ, cent misteris" i la participació en la Gimkana de normalització de 2013 acollint als participants al INS MVM en un "magnífic" regnat.

Resteu atents perquè això no s'acaba aquí, al final de l'estiu i al principi de tardor "La faràndula del Montalbán" estrena nous espectacles. "Los ladrones somos gente honrada" obrirà les estrenes amb el grup d'adults de la companyia i " I foren feliços?!?!?! " com a participació i cloenda del cicle de teatre solidari amateur TEATREA d'enguany, amb l'actuació de membres de les dues branques de la companyia, adults i joves.