Xavi Lozano, amb 'Quotidiàfons de vent. Tubs del món', encarregat d'obrir aquest divendres 4 de juliol les Nits d'Estiu
Xavi Lozano, amb 'Quotidiàfons de vent. Tubs del món', encarregat d'obrir aquest divendres 4 de juliol les Nits d'Estiu
Estan organitzades pel Museu de Badalona i es celebraran a la fàbrica de l'Anís del Mono
Redacción - 03/07/2014 05:04
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9137

Xavi Lozano, amb quotidiàfons de vent. Tubs del món, serà l'encarregat d'obrir aquest divendres 4 de juliol les Nits d'Estiu organitzades pel Museu de Badalona i que tindran lloc a la fàbrica de l'Anís del Mono.

Serà un concert a càrrec d'aquest popularíssim artista badaloní, que s'ha fet famós per la seva capacitat de convertir en instruments musicals els elements més variats de la vida quotidiana, com una crossa, una cadira, una escombra o una regadora.

L'Anís del Mono torna a obrir portes per acollir les Nits d'Estiu del Museu de Badalona i obre a tots als assistents la possibilitat de gaudir d'una experiència única, que combina la visita als espais patrimonials de la fàbrica -que té més de 130 anys d'antiguitat amb una vetllada musical a la fresca. 

Continuen el cicle Judit Neddermann qui amenitzarà la nit de dia 11 de juliol. Neddermann, acompanyada del seu grup, presentarà el seu primer treball Tot el que he vist, on recull deu composicions on fon el format de la cançó amb el jazz, els ritmes de la música negra i el folklore. A més ofereix un recull de vivències enriquit per adaptacions de textos de Joan Sales, Miquel Martí i Pol i Anna Tobias.

I, el divendres 18 de juliol, el conjunt femení Coda, quintet vocal a capella, presentarà l'espectacle dramatitzat Bach to 6.

Tots tres dies se celebraran dues sessions: una a les 20 hores i una altra a les 22.30 hores.

Venda d'entrades: Museu de Badalona. Pl. de l'Assemblea de Catalunya, 1 Badalona, tel. 933 841 750, www.museudebadalona.cat Preu de la visita i el concert: 13 € . (Amics del Museu: 11 €).

Notícia relacionada

Tornen les Nits d’Estiu del Museu de Badalona 
Comencen el divendres 4 de juliol; les vetllades musicals seran els divendres 4, 11 i 18 de juliol a la fàbrica de l’Anís del Mono;