La segona edició de Les Nits al Port de Badalona obrirà aquest divendres amb Havaneres i rom cremat
La segona edició de Les Nits al Port de Badalona obrirà aquest divendres amb Havaneres i rom cremat
El grup badaloní Blau Mediterrà i l’Esbart Sant Jordi actuaran al moll nord del Port a les deu del vespre
Redacción - 04/07/2014 03:42
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9142

El Port de Badalona acollirà aquest divendres un concert d'havaneres i esbart emmarcat dins la segona edició de Les Nits al Port de Badalona i també dins la Festa Major del Front Marítim. El concert, d'accés gratuït, està organitzat per Marina Badalona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona i començarà a les deu del vespre al moll nord, just a continuació del Passeig Marítim.

El grup local Blau Mediterrà serà l'encarregat de les havaneres mentre que l'Esbart Sant Jordi, membre de l'Orfeó Badaloní, farà una demostració de dansa popular catalana. A més, per completar una nit de tradició marinera, durant el descans se servirà rom cremat entre els assistents. Per facilitar l'accés a tots els assistents les barreres de l'aparcament del Port de Badalona restaran aixecades des de les 9 del vespre fins a la finalització del concert.

Les II Nits al Port continuaran els dies 18 i 19 de juliol amb una oferta que combinarà música i gastronomia. El divendres 18 estarà dedicat a l'òpera i el ballet i el dissabte 19 serà el torn de la música i el ball popular a càrrec de diferents entitats de la ciutat. A partir de les vuit del vespre hi haurà també oferta gastronòmica d'algunes de les cases regionals presents a Les II Nits al Port i altres establiments de la ciutat.