Aquest diumenge concert solidari per recaptar fons per recuperar l'escultura commemorativa dels '40 anys de Haissa'
Aquest diumenge concert solidari per recaptar fons per recuperar l'escultura commemorativa dels '40 anys de Haissa'
Serà a càrrec de Munu, a partir de les 20.00 hores a la platja de Badalona
Redacción - 04/07/2014 07:05
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9150

Aquest diumenge 6 de juliol a les 20.00 hores a la platja de Badalona, davant del monument a Roca i Pi, es farà un concert solidari a càrrec del grup Munu amb l'objectiu de recaptar fons per recuperar l'escultura commemorativa dels '40 anys de Haissa'.

El 17 de maig de 1974 a la tarda, a la fàbrica Haissa hi havia unes 150 persones treballant, quan un incendi, de seguida, es va convertir en una trampa mortal per als seus treballadors i treballadores. Ara 40 anys després d'aquella tragèdia, en la que van perdre la vida l’Antònia Llanes Costa, l’Eusèbia Lausen Fusté, la Francisca Vico Morales, la Josefa Lumbreras López, la Glòria Parra Marín i en Francesc Andreu Morales, des de la iniciativa ciutadana s'ha engegat un projecte de recaptació de fons per recuperar una escultura dedicada a les víctimes.

Aquest concert forma part d'aquest projecte que inclourà tot un seguit d'activitats socials i culturals que s'aniran desenvolupant pròximament.

Notícia relacionada

Emotiu homenatge a les víctimes de l'incendi de la fàbrica Haissa en Badalona
Un acte sorgit per iniciativa de la societat civil a la plaça que porta el seu nom, al barri de la Morera en el 40 aniversari de la tragèdia