Els Castellers de Badalona 'enSETen' el Front Marítim
Els Castellers de Badalona 'enSETen' el Front Marítim
Els de la camisa micaco hi van descarregar tres castells de 7
Castellers de Badalona - 07/07/2014 04:37
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9154

Els Castellers de Badalona arribaven al Front Marítim amb ganes de convertir la Plaça Gran en la primera plaça de 7 del barri. Amb aquest objectiu la colla havia portat a terme durant els darrers dies la campanya 'enSETem Front Marítim'. I sembla que ha donat el seu fruit, doncs els micacos han aconseguit portar fins a tres castells de 7 a la diada, un d’ells, de 7 i mig.

Després de començar l’actuació amb un Pilar de 4, els de la camisa micaco han encarat el seu repte portant a plaça el 4de7.Amb molt bones mides, el castell s’ha carregat i descarregat amb molta solvència i enmig de l’alegria de la colla per aconseguir l’objectiu que s’havien marcat. Però la colla badalonina no s’ha aturat aquí i en segona ronda han atacat el 4de7 amb agulla.

L’estructura del 4 s’ha carregat i descarregat sense problemes, deixant un pilar que els seus components han hagut de treballar per poder descarregar. La ratxa de castells de 7 continuava a la tercera ronda, on els Castellers de Badalona han aconseguit descarregar un tranquil 3de7. La colla ha posat la cirereta a la gran actuació completant un Pde5 i 2 Pde4.