4a Caminada Nocturna per la Serralada de Marina
4a Caminada Nocturna per la Serralada de Marina
Es tracta d'una activitat organitzada per l'Agrupació Excursionista de Bufalà dissabte 12 de juliol
Redacción - 07/07/2014 07:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9160

Aquest dissabte 12 de juliol arriba la Caminada Nocturna a través del Parc Natural de la Serralada de Marina organitzada per l'Agrupació Excursionista de Bufalà. Es tracta d'una caminada col·lectiva per apropar-se a la serralada en una activitat sana, sostenible i responsable amb el medi ambient. Tal com expliquen els seus promotors en un comunicat, "el que volem és delectar els nostres sentits amb els sons i les imatges que aquesta serralada ens pot oferir amb una perspectiva diferent com és la nit amb lluna plena caminant plàcidament i amb harmonia amb la natura". 

L'itinerari previst és des del Centre Sociosanitari El Carme - Ca n' Alemany - Camí de Sant Jeroni -Ermita de Sant Climent - Coll de les ermites - Mirador a l'entrada del Poblat ibèric - Torre de guaita - Volta al Puig Castellar - Coll de les ermites - Carrer Camí vell de Montcada - Collet de la Vallensana - Serra de Can Mas - Carrer del Monestir - Riera de Canyet i finalitzarà a Bufalà (a l'Agrupació Excursionista Bufalà) on es farà un refrigeri per a recuperar forces i comentar la caminada.

Recorregut circular: 12 km aprox. desnivell: +- 387m durada del recorregut: 3 h aprox. inscripció gratuïta, dissabte 12 de juliol de 2014 hora de sortida : 21.30 h, lloc de sortida: carrer Campoamor s/núm. Poliesportiu Bufalà (A.E.Bufalà), Badalona.

Més informació de l'activitat AQUÍ