Òmnium convoca un concurs pel disseny de la imatge del Trencant Setges 2014
Òmnium convoca un concurs pel disseny de la imatge del Trencant Setges 2014
El termini per presentar propostes marc s'exhaureix el 20 de juliol
Redacción - 09/07/2014 04:40
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9168

Òmnium Badalona - Barcelonès Nord prepara pel proper dissabte 6 de setembre un dels actes més multitudinaris de l'entitat a la comarca: el Trencant Setges. La reconstrucció històrica, la reivindiació i la música conflueixen en el programa d'actes que té com a objectiu celebrar la Diada Nacional a Badalona i conmemorar el Tricentenari.

Enguany l'entitat reforça l'aposta per la comunicació de l'acte i la seva difusió. Per això impulsa un concurs que té com a objectiu dotar d'una identitat gràfica els actes que tindran lloc la primera setmana de setembre. El concurs està adreçat a persones del món del disseny i la il·lustració, tot i que hi pot participar qualsevol persona sempre que compleixi les bases on s'especifiquen les característiques tècniques que ha de tenir el treball per ser lliurat.

El termini per presentar la primera proposta, un màster del treball que serà el cartell principal, acaba el 20 de juliol. La proposta guanyadora dissenyarà diverses aplicacions del Trencant Setges del 2014 i a més rebrà 200 euros en concepte d'ideació de la imatge i desenvolupament de les aplicacions.

A la web omnium.cat/trencantsetges es pot accedir a la documentació que marca les línies a seguir així com també imatges, vídeos i material de les anteriors edicions que poden servir com a orientació a l'hora d'elaborar la proposta.

El president d'Òmnium Badalona - Barcelonès Nord, Jordi Ballesteros assegura que 'l'objectiu del concurs de disseny és impulsar encara més en aquest Tricentenari els actes del Trencant Setges afegint a tota la part de reconstrucció històrica i cultural el disseny gràfic'. La programació del Trencant Setges començarà l'1 de setembre amb un acte reivindicatiu en motiu del tricentenari 1714-2014.