Carmen Machi, Adrià Puntí, i el badaloní Jordi Díaz protagonitzen la temporada de tardor dels teatres municipals de Badalona
Carmen Machi, Adrià Puntí, i el badaloní Jordi Díaz protagonitzen la temporada de tardor dels teatres municipals de Badalona
La renovació dels abonaments es durà a terme a partir del 23 de juliol al Teatre Zorrilla, i la compra de nous abonaments i d'entrades de localitats es podrà efectuar des del 28 de juliol
Redacción - 09/07/2014 09:16
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9170

Carmen Machi, Adrià Puntí i el badaloní Jordi Díaz són alguns dels noms propis que protagonitzen la temporada de tardor dels teatres municipals de Badalona. Dins la programació també destaca l'estrena a Catalunya de l'espectacle Miguel de Molina al desnudo, produït pel badaloní Jorge Javier Vázquez. En total i segons han informat, un total de 23 espectacles configuraran la nova programació del Zorrilla-Centre d'Arts Escèniques de Badalona, que inclou els teatres municipals Zorrilla, Principal i Blas Infante.

L'actriu Carmen Machi, acompanyada per Javier Gutiérrez, protagonitza una adaptació de Macbeth de William Shakespeare que Juan Cabestany ha convertit en Los Mácbez. Aquest muntatge està coproduït pel Centro Dramático Nacional i dirigit per Andrés Lima.

Un altre nom propi de la pròxima temporada és el d'Adrià Puntí, una figura cabdal del panorama musical català. Puntí ha trencat un silenci discogràfic de deu anys per presentar, també a Badalona, el seu darrer treball, Incompletament Puntí.

El badaloní Jordi Díaz, acompanyat per l'actriu Alba Florejachs, portarà a la ciutat una de les comèdies d'èxit de la temporada teatral Losers, amb text de Marta Buchaca.

Pel que fa a Miguel de Molina al desnudo es tracta d'un homenatge a un dels grans noms de la copla, intèrpret de grans èxits com Ojos verdes o La bien pagá. Ángel Ruiz és el protagonista d'aquest muntatge, produït per Laboratorio de Voz Producciones, la productora de Jorge Javier Vázquez.

La renovació dels abonaments per a la nova temporada es durà a terme a partir del 23 de juliol al Teatre Zorrilla, i la compra de nous abonaments i d'entrades de localitats es podrà efectuar des del 28 de juliol.

Més informació AQUÍ