Aquest diumenge 13 de juliol, Mulla't per l'Esclerosi Múltiple a Sant Adrià
Aquest diumenge 13 de juliol, Mulla't per l'Esclerosi Múltiple a Sant Adrià

Redacción - 10/07/2014 05:05
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9174

Des del 1994, la Fundació Esclerosi Múltiple convida a tota la societat a "mullar-se" en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia neurodegenerativa. A Catalunya aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari. Aquest any el Mulla't se celebra el diumenge 13 de juliol.

En aquest sentit, milers de ciutadans es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya i prop de 46.000 a l'Estat espanyol. La campanya té un objectiu molt clar: recaptar fons per a una malaltia que s'ha convertit en la segona causa de discapacitat en els adults joves. Els fons recaptats amb el Mulla't es destinen íntegrament a millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de neurorehabilitació i d'inserció laboral, a través dels hospitals de dia que gestiona la FEM i el Centre Especial de Treball (FEM-CET).

Participar a la campanya és fàcil. Només cal anar a una de les 600 piscines que participen al Mulla't. Pots ajudar comprant el material de marxandatge que han posat a la venda amb motiu de la campanya i que contribueix a finançar els serveis que ofereix la Fundació Esclerosi Múltiple. Trobaràs la llista de piscines participants a la web del Mulla't. En la ciutat de Sant Adrià, i segons les dades recollides per la Fundació a data d'avui, es farà a la Piscina Club Tennis Sant Adrià c. Olímpic s/n. També el Complex  Poliesportiu Ricart a la Rambleta, 2 i Zona Poliesportiva Marina Besòs al carrer Dolores Ibarriri, s/n de 9.00 a 14.00 hores.

Pots consultar les piscines que participen de totes les ciutats AQUÍ