Els Castellers de Badalona recuperen el 5de7 i el 3de7 amb agulla abans de començar les vacances
Els Castellers de Badalona recuperen el 5de7 i el 3de7 amb agulla abans de començar les vacances
Ho fan durant la Diada Castellera de la Festa Major de Premià de Mar
Castellers de Badalona - 14/07/2014 04:15
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9186

Els Castellers de Badalona han realitzat aquest diumenge la seva darrera diada abans de marxar de vacances. Tot i patir algunes baixes, els micacos han plantejat una diada de màxims per acabar el primer tram de la amb unes grans sensacions.

Després d’entrar a plaça amb el Pilar de 4 caminat, els de la camisa micaco han atacat a la primera ronda el 4de7 amb agulla, un castell que han sovintejat aquestes darreres setmanes. La construcció ha presentat en tot moment unes bones mides i s’ha pogut descarregat sense problemes.

En segona ronda arribava un dels objectius de la diada, el 5de7, que els badalonins no assolien des de l’11 de setembre de 2012. La ràpida pujada ha fet que el castell no patís gaire fins a la carregada, però amb les aletes l’estructura ha anat perdent mides a terços i quarts, havent-se de realitzar un intens treball per tal de poder descarregar-lo.

Després de l’èxit de la segona ronda, a tercera els micacos han apostat pel 3de7 amb agulla, que havien provat sense sort fa dues setmanes a El Masnou. Aquest cop, en canvi, el castell no se’ls hi ha resistit i la colla s’ha pogut anotar un nou castell inèdit aquesta temporada. La ronda de pilars ha servit perquè els Castellers de Badalona portessin de nou a plaça el Vano de 5 que han descarregat amb una molt bona execució.

La diada s’ha acabat amb el Pilar de 4 al balcó, iniciant així les vacances dels micacos, que duraran fins al mes d’agost, quan participin de la Festa Major de la ciutat.

La cara més solidària dels micacos

L'actuació a Premià de Mar no ha estat l'únic a activitat de la colla aquest cap de setmana. El dissabte, els badalonins van participar en la campanya de donació de sang que el Banc de Sang i Teixits va dur a terme a la Rambla realitzant diversos pilars, després dels quals un grup de micacos va col·laborar amb la recollida de donacions.