El compositor Joan Martínez Colàs imparteix un taller de cant coral infantil a Bufalà
El compositor Joan Martínez Colàs imparteix un taller de cant coral infantil a Bufalà
L’activitat es farà les tardes del 21 al 24 de juliol a la parròquia de Sant Francesc d’Assís; els participants podran entrar a la coral Petits Cantors de Badalona
Redacción/ Imatge: Arxiu; coral Petits Cantors de Badalona - 14/07/2014 05:28
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9190

Aquest estiu hi ha vida més enllà de la platja i la consola per a les noies i nois de Badalona. Les possibilitats s’amplien amb un taller de cant coral infantil impartit pel compositor Joan Martínez Colàs i la soprano Laia Camps durant els dies 21 al 24 de juliol.

El curs es realitzarà a la parròquia de Sant Francesc d’Assís (Bufalà) de 18.00 a 19.30 hores. En el curs es posen els fonaments del ritme, el compàs, l’escala musical amb una sèrie de cançons composades per Joan Martínez Colàs per a l’òpera 'Peace to the World' que properament estarà de gira per Catalunya.

L’obra s’adreça al públic familiar i fa descobrir la importància de la pau al món a través de la música i alguna pinzellada d’humor. Les cançons assajades al taller es posaran en pràctica a la mateixa parròquia de Sant Francesc d’Assís el dijous 24, en la celebració de la missa solemne de Sant Jaume, en què també es recordarà el sisè aniversari de la benedicció del temple.

L’òpera 'Peace to the World' va ser estrenada el passat 8 de juny al teatre Principal de Terrassa i hi va prendre part la coral Petits Cantors de Badalona, amb quinze noies, que prèviament havien rebut un curs de cant coral durant tres mesos a càrrec de Martínez Colàs i Camps. El compositor Joan Martínez Colàs és reconegut pel seu treball d’innovació musical i per aportar nous gèneres com l’òpera-collage, que integra la música clàssica amb projeccions audiovisuals, la dansa o el teatre.

La iniciativa impulsada per la parròquia de Sant Francesc d’Assís i Barcelona Classic Concert no té cap cost per a les famílies amb l’objectiu de facilitar-hi l’accés a aquesta formació.

Tots els interessats en inscriure’s poden posar-se en contacte amb Laia Camps, a l’email laia@joanmartinezcolas.com o bé al telèfon 656 89 34 46.

Més info: https://www.facebook.com/peacetotheworld i http://joanmartinezcolas.com/