Badalona ha acollit la tercera regata de la XII Lliga catalana de Llagut.
Badalona ha acollit la tercera regata de la XII Lliga catalana de Llagut.

Redacción/Imatge: Club de Rem Badalona - 15/07/2014 04:27
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9191

Aquest diumenge s'ha celebrat al port de Badalona la tercera regata de la XII Lliga catalana de Llagut. Organitzada per primera vegada pels tres clubs locals i amb la col·laboració de Marina Badalona.

En el moll adossat de l'escullera del port s'ha viscut un bon matí de rem amb la participació de 57 equips de totes les categories i un total de 600 vogadors. Han vingut els equips de: Xon's Rem Empuriabrava, Club Nàutic Premià, Club Rem Arenys, Club Rem Santa Cristina, Ass. Baix a Mar de Torredembarra, Club Nàutic Bétulo, Club Nàutic Flix Club, Rem Badalona, Club Natació Badalona, Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, Capgrossos de Mataró, Ass. E. Xino-Xano, Club Nàutic Móra d'Ebre, Club Rem Pescadors de Lloret i Club Nàutic Amposta.

A les nou del matí han començat les proves cronometrades que classifica els equips per disputar les proves finals.

Rem Pescadors han guanyat en la categoria Infantil i cadet femení, Nàutic Flix en cadet masculí.

El primer lloc de les categories juvenil se l'han repartit entre Natació Badalona ( en nois) i Flix ( en noies).

En categoria veterà masculí; el guanyador ha estat Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, segon Club Rem Arenys i tercer Club Natació Badalona.

Molt disputada la final de veterà femení en què s'han invertit els resultats de l'última regata de Lloret i ajusta la classificació general. Club Natació Badalona s'ha imposat a Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils seguit d' A.V.Baix a Mar de Torredembarra i Rem Badalona.

Sorpresa en la categoria sènior femení al guanyar per primera vegada Capgrossos de Mataró, quedant segones V.E.Vogadors de Cambrils, terceres Club Rem Badalona i Club Natació Badalona quartes.

En categoria sènior masculí, tres regates i tres guanyadors diferents. Aquest diumenge s'ha imposat Club Rem Santa Cristina, segons V.E.Vogadors de Cambrils, tercers Rem Badalona A i quarts Natació Badalona.