El PSC denuncia el 'silenci i la passivitat' del govern municipal davant els incendis provocats de contenidors i cotxes
El PSC denuncia el 'silenci i la passivitat' del govern municipal davant els incendis provocats de contenidors i cotxes
Segons les seves dades en 15 dies han cremat 15 cotxes i 16 contenidors; exigeixen al govern que actuï contra l'incivisme
Redacción - 15/07/2014 05:03
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9194

El PSC denuncia el 'silenci i la passivitat' del govern municipal davant l’onada d’incendis provocats de contenidors i cotxes. 

Segons argumenta el grup municipal socialista, entre el 26 de juny i el 7 de juliol, s'han cremat intencionalment 15 cotxes i 16 contenidors, incendis que han afectat diferents carrers i barris de la ciutat: Seu d'Urgell i Margarita Xirgú a Casagemes, carrer del Temple a Dalt la Vila, República Portuguesa a Coll i Pujol, Don Pelayo a la Salut i també a Sant Roc.

Els actes vandàlics s'han succeït davant la que asseguren una "passivitat del govern municipal". En paraules del president del grup municipal socialista i candidat a l'alcaldia, Jordi Serra, "estem davant d'uns fets molts greus, davant els quals, el silenci del PP resulta estrident. Tan preocupats que estan per fer propaganda de qualsevol actuació per irrellevant que sigui, callen ostentosament davant els problemes reals de la ciutat", explica. "Abans, quan un contenidor cremava, el PP deia que Badalona era un polvorí, ara quan el PP governa i es cremen cada dia, el PP calla". En aquest sentit, exigeixen al govern municipal que actuï immediatament contra l'incivisme.