El Cistell Solidari donarà productes frescos a les famílies necessitades de Sant Adrià
El Cistell Solidari donarà productes frescos a les famílies necessitades de Sant Adrià
La iniciativa impulsada per Aldees Infantils SOS de Catalunya compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Mercat Municipal
Redacción - 16/07/2014 04:36
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9200

Aldees Infantils SOS de Catalunya ha posat en marxa a la ciutat el projecte 'Cistell Solidari'. Aquesta iniciativa que compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i amb la col·laboració del Mercat Municipal, té com objectiu la distribució de productes frescos a famílies amb dificultats econòmiques i amb infants menors d'edat als que no poden procurar una alimentació saludable i equilibrada.

El centre obert d'Aldees Infantils a Sant Adrià és qui coordina la iniciativa i tria les famílies que se'n poden beneficiar. El Centre lliurarà uns tiquets a aquestes persones per valor d'1 € que podran bescanviar per productes frescos, a les parades del Mercat Municipal adherides a la campanya, en el dia i hora que s'hagi fixat.

Aldees Infantils, en el marc del seu programa d'enfortiment familiar, s'encarrega de la captació i el contacte amb les botigues. Per mitjà d'un equip de persones voluntàries, l'ONG passarà periòdicament a veure els comerciants per comprovar com està funcionant la campanya, recollir els possibles suggeriments i els tiquets que deixen les famílies per tal de retornar els diners corresponents als comerciants. Amb aquesta campanya, els comerços, a més de donar suport a una acció solidària se'n beneficiaran donant sortida als seus estocs de darrera hora i, a la llarga, obtenint possibles clients en un futur.

L'Ajuntament continuarà facilitant el desenvolupament d'iniciatives solidàries i de caire social a la ciutat, col·laborant amb altres entitats i promovent polítiques socials per tal de donar suport als col·lectius més desfavorits.