CiU insta Albiol a reunir-se amb les entitats del Pacte Local pel Dret a Decidir de Badalona
Ferran Falcó considera que “Albiol ha d’actuar com un alcalde de veritat” i “tractar les entitats locals com es mereixen, encara que no hi estigui d’acord”
Redacción - 17/07/2014 04:51
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9207

CiU insta Albiol a reunir-se amb les entitats del Pacte Local pel Dret a Decidir de Badalona, després que aquesta setmana ho hagi fet amb l'organització Societat Civil Catalana.El president de CiU, Ferran Falcó considera que "Albiol ha d'actuar com un alcalde de veritat" i "tractar les entitats locals com es mereixen, encara que no hi estigui d'acord".

Ho explica en un comunicat de premsa on Falcó ha manifestat que "el fet que Albiol es reuneixi amb membres de l'organització Societat Civil Catalana i encara no s'hagi trobat amb representants del Pacte Local pel Dret a Decidir, presidit per l'exalcaldessa Maite Arqué, demostra que aplica un filtre ideològic a l'hora d'actuar com a màxim representant de la institució, cosa totalment inacceptable".

Falcó ha reclamat així que l'alcalde de Badalona "ha de tractar les entitats locals com es mereixen, encara que no hi estigui d'acord", i l'ha instat a tenir "més visió institucional i menys partidisme".

El líder de CiU a Badalona ha dit que "no té massa sentit que l'alcalde de Badalona rebi una entitat que ni tan sols és de la ciutat i no hagi rebut encara els membres del Pacte Local, que agrupa una setantena d'entitats badalonines i té el suport de tots els exalcaldes de la ciutat i de 50 exregidors del Consistori".

Finalment, Falcó ha recordat que "mentre el president Mas ja ha rebut tant l'Assemblea Nacional Catalana com Societat Civil Catalana, Albiol fa com Rajoy i només rep les entitats que pensen com ell i no volen que els catalans votin el seu futur". En aquest sentit, l'ha emplaçat a rebre els representants del Pacte Nacional pel Dret a Decidir a Badalona abans de la propera Diada.