El Port de Badalona acull el segon cap de setmana de Les Nits al port
El Port de Badalona acull el segon cap de setmana de Les Nits al port
Ho fa aquest divendres 18 i dissabte 19 de juliol, amb amb música, dansa i gastronomia
Redacción/ Imatge: Arxiu - 18/07/2014 04:29
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9211

Tornen 'Les II Nits al Port', un festival organitzat per Marina Badalona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i diverses entitats de la ciutat. Dues nits amb una proposta cultural variada en un entorn immillorable, aquest divendres 18 de juliol estarà dedicat al ballet i a l’òpera, en canvi, dissabte 19 serà el torn de la música i el ball popular a càrrec de les cases regionals de Badalona.

La segona edició de Les Nits al Port, d’accés gratuït, se celebrarà just a continuació del passeig Marítim. A més, per facilitar l’accés a tots els assistents les barreres de l’aparcament del Port de Badalona restaran aixecades des de les set del vespre fins a la finalització dels concerts.

Divendres a les deu del vespre l’òpera i el ballet seran els protagonistes amb les actuacions del Jove Ballet Clàssic de Badalona, el tenor José Luis Blanch, la mezzosoprano Ángela Lorite i el pianista Alex Morandini que interpretaran peces clàssiques d’òpera i música popular. La segona nit a deu del vespre serà el torn de les gaites de l’Agrupació Cultural Galega Agarimos, les jotes del Centro Aragonés de Badalona i el ball espanyol del Centro Cultural Castellano Manchego de Badalona.

A més de l’oferta andalusa d’ACRA Ciudad de Badalona i de la Hermandad Nuestra Señora del Rocío. Les dues nits es completaran amb l’oferta gastronòmica d’algunes de les cases regionals presents a Les II Nits al Port i altres establiments de la ciutat, a partir de les vuit del vespre.