Convocat el II Premi de Fotografia 'Disseny per a Tothom' de Sant Adrià
Els treballs es poden presentar fins al 31 d’octubre i les bases estan disponibles al web de l’Ajuntament
Redacción - 23/07/2014 04:19
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9233

El Consell Municipal d'Accessibilitat de Sant Adrià de Besòs organitza el II Premi de Fotografia "Disseny per a Tothom". Hi col•laboren l'Ajuntament i l'Agrupació Fotogràfica Sant Adrià de Besòs.

L'objectiu de la iniciativa és reflectir, a través de la fotografia, les barreres arquitectòniques i de comunicació que existeixen al municipi i també aquells aspectes que milloren la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

Es tracta doncs de sensibilitzar sobre la importància de potenciar un "Disseny per a Tothom" és a dir assolir entorns, productes, serveis i sistemes que puguin ser utilitzats pel major nombre possible de persones. Un model de ciutat basat en la inclusió social i la igualtat, independentment de les característiques, l'edat o les habilitats de cada individu.

Hi haurà un primer premi de 300€ i un segon premi de 200 € que es lliuraran el 2 de desembre. D'altra banda, les 50 fotografies més ben valorades pel jurant formaran part d'una exposició que s'instal•larà a la Biblioteca de Sant Adrià, del 2 de desembre al 7 de gener.

La data màxima de presentació dels treballs és el 31 d'octubre d'enguany i les persones interessades ja podeu consultar les bases al web de l'Ajuntament (www.sant-adria.net).