En marxa una nova aplicació en línia que informa sobre quins tràmits s’han de seguir per obrir un nou negoci a la ciutat
En marxa una nova aplicació en línia que informa sobre quins tràmits s’han de seguir per obrir un nou negoci a la ciutat
La nova aplicació explica, mitjançant un assistent, com es pot obtenir la llicència d’activitats
Redacción - 24/07/2014 04:47
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9240

L'Ajuntament de Badalona ha posat en funcionament a través de la web municipal una nova aplicació que informa als ciutadans sobre quins tràmits s'han de seguir per tal d'obtenir una llicència d'activitats per obrir un nou negoci al municipi. A l'aplicació "Com tramito el permís per obrir el meu negoci?" es pot accedir a través de la web municipal www.badalona.cat i directament des de http://llicencies.badalona.cat.

Aquesta aplicació permet saber als veïns de la ciutat sense coneixements tècnics, mitjançant un assistent en línia, quin tipus de llicències d'activitats han de sol·licitar per obrir un negoci, quina documentació s'ha de presentar a l'Ajuntament, si el local està afectat pel planejament vigent o quin serà l'import de la taxa que haurà de pagar.

Només cal seguir els passos de l'assistent i omplir les dades que es sol·liciten com ara: l'adreça on es vol obrir el nou negoci, quin tipus de negoci es vol obrir (restaurant, estanc...) i la superfície total i/o de venda.

A més, complementant aquesta nova aplicació, també es posa en marxa un simulador en línia perquè, en cas d'haver de fer obres, es pugui conèixer, amb anterioritat, l'import de les diferents taxes. A aquest simulador es pot accedir des del lloc web https://seu.badalona.cat, cliqueu l'apartat Tràmits en línia i finalment, a Simulacions.