S'inauguren les obres de reurbanització del carrer d'Austràlia, al barri de Llefià
S'inauguren les obres de reurbanització del carrer d'Austràlia, al barri de Llefià
S’ha creat una nova gran plaça, s’ha reordenat l’aparcament i s’ha renovat l’enllumenat públic, el paviment, el clavegueram i el mobiliari urbà
Redacción - 25/07/2014 04:36
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9243

Aquest dimecres 23 de juliol s'han inaugurat les obres de reurbanització del carrer d'Austràlia, al barri de Llefià. Les millores realitzades han consistit en la creació d'una nova gran plaça, la reordenació dels aparcaments i la renovació de l'enllumenat públic, el paviment, el clavegueram i el mobiliari urbà.

La nova gran plaça ha sorgit després d'eliminar el vial que connectava directament amb l'avinguda del Doctor Bassols. Tot i això s'ha mantingut la circulació de vehicles entre l'avinguda Marquès de Sant Mori i la ronda de Sant Antoni de Llefià. Per altra banda, la reordenació de l'aparcament de l'avinguda del Doctor Bassols que arriba fins a la nova plaça i a l'avinguda Marquès de Sant Mori manté un espai d'aparcament per a 71 vehicles. El projecte també ha suposat la creació de 2 noves zones d'aparcabicis al carrer d'Austràlia.

A més dels nous paviments, enllumenat, clavegueram i mobiliari urbà s'han instal·lat jocs infantils amb paviments de cautxú. També s'ha mantingut l'arbrat actual i s'han plantat noves espècies. S'ha instal·lat una xarxa de reg per degoteig als arbres i aspersió per a la gespa, s'ha renovat la xarxa d'aigua i s'han col·locat 3 grups de contenidors soterrats d'escombraries.

Les obres finançades per l'AMB s'han efectuat finalment en 5 mesos. La superfície sobre la qual s'ha actuat ha estat de gairebé 6.000 metres quadrats. El pressupost del projecte ha estat de 989.724 euros.