Tot a punt per a la Festa Major 2014
Tot a punt per a la Festa Major 2014
La celebració tindrà lloc del 5 al 8 de setembre i el pregoner d'enguany serà el president del Club Billar de Sant Adrià de Besòs
Redacción - 01/09/2014 05:25
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9324

Aquest divendres 5 de setembre, a les 19.00 hores tindrà lloc la lectura del pregó des del balcó de l'Ajuntament, a càrrec de l'Antonio Montes, president del Club Billar de Sant Adrià de Besòs, pregó que donarà el tret de sortida a la Festa Major 2014.

La Festa, tindrà lloc del 5 al 8 de setembre i inclou un programa ampli i divers adreçat a tots els públics. Hi haurà ball, espectacles i activitats per gaudir en família en espais naturals com la llera del riu o la platja. Els més joves tindran una jornada de graffitis i una tarda de hip hop.

No hi faltaran els grups i les entitats locals que seran protagonistes de part de les activitats, hi haurà un festival rociero, el ball d'entitats, actuacions de grups locals de rock i molt més.

La cultura popular també ocuparà un lloc important en la programació: actuacions castelleres, tabalada, cercavila de gegants, correfoc i balls d'esbart i bastons són només algunes de les propostes d'enguany.

Programació AQUÍ