Itinerari de descoberta de la vegetació al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona
Itinerari de descoberta de la vegetació al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona
Serà aquest diumenge, 14 de setembre, d’11 a 13 hores; es tracta d’una visita guiada adreçada a un públic familiar
Redacción - 10/09/2014 04:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9382

Aquest diumenge, 14 de setembre, d'11 a 13 hores, es farà a Badalona l'activitat 'Itinerari educatiu de descoberta de la vegetació singular del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús'. Una visita guiada pensada per als petits de la família amb la finalitat de descobrir la història i la vegetació singular del parc a través d'un itinerari de descoberta.

Durant l'activitat i tot jugant amb l'orientació, els participants podran localitzar uns arbres i arbustos ben especials. La visita, que és gratuïta, s'acompanya amb un dossier didàctic per seguir les explicacions amb facilitat. El punt de trobada on s'iniciarà l'activitat serà la porta d'accés al parc ubicada al carrer de Sant Bru, s/n.

Aquesta activitat, promoguda per l'Ajuntament de Badalona i per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, va a càrrec de l'Associació per l'estudi de la flora i de la fauna a la mediterrània, ALOC, una entitat, sense afany de lucre, que realitza activitats de gestió i d'educació ambiental.

Per poder participar-hi cal inscriure's prèviament trucant al telèfon de l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Badalona: 93 483 29 89, de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 hores i dijous, també, de 16 a 18.30; o bé enviant un correu electrònic a mediambient@badalona.cat. En ambdós casos s'haurà de facilitar l'adreça electrònica i número de telèfon de contacte i fer constar el nombre de persones que hi assistiran. Recordem que les places són limitades.