El Pavelló Municipal La Plana acull les finals de la 28ena Copa Badalona de Basquetbol – XIV Memorial Joan Serna
El Pavelló Municipal La Plana acull les finals de la 28ena Copa Badalona de Basquetbol – XIV Memorial Joan Serna
Els partits es disputaran el proper diumenge 14 de setembre
Redacción - 13/09/2014 06:57
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9399

Aquest diumenge, 14 de setembre, es jugaran al Pavelló Municipal La Plana les finals de la 28ena Copa Badalona de Basquetbol - XIV Memorial Juan Serna. La final femenina la jugaran, a les 17 hores, els equips de l'AE Sant Andreu de Natzaret i la UB Llefià que van eliminar a les semifinals al Club Joventut de Badalona (BBC) per 63 a 55 i a l'AE Minguella Citroën Automoció per 45-42, respectivament.

La final masculina es disputarà a les 19 hores i enfrontarà el CB Sant Josep i el Círcol Catòlic Badalona. A les semifinals el CB Sant Josep va guanyar a l'AE Sant Andreu de Natzaret per 49 a 68 i el Círcol Catòlic Badalona va vèncer a l'AE Minguella Citroën Automoció per 12 punts, 77 a 65.

El lliurament dels premis dels guanyadors de la 28ena Copa Badalona anirà a càrrec del regidor d'Educació, Esports i Joventut de l'Ajuntament de Badalona, Juan Fernández.

La competició ha estat organitzada per l'Ajuntament de Badalona i l'Agrupació Badalona Bàsquet Base, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració, entre d'altres, de Voluntaris Badalona i la Federació Catalana de Basquetbol.