Obertes les inscripcions pel primer concurs de relats col·lectius en línia organitzat per les biblioteques de Badalona
Obertes les inscripcions pel primer concurs de relats col·lectius en línia organitzat per les biblioteques de Badalona
Fins al dijous 25 de setembre pots inscriure't per participar i seguir el relat que ha preparat la Tina Vallès
Redacción - 17/09/2014 04:45
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9421

Des del dilluns 15 i fins al dijous 25 de setembre, estaran obertes les inscripcions pel Primer concurs de relats col·lectius en línia organitzat per La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona. Per inscriure't has de d'entrar AQUÍ i marcar el codi d'inscripció: bibbdn i segueix el relat que ha preparat la Tina Vallès:

"Una rara olor d'anís en lloc de la clàssica mescla d'aftersun i pixum al pas subterrani de la platja m'ha fet venir salivera. Llavors he vist la porteta: «Truca si t'agrada l'anís». I ha obert un homenet exageradament pelut cordant-se una bata blanca, cridant «TOT A PUNT??» i agafant-me pels canells amb unes mans incomprensiblement fortes i grosses."

No esperis més i sigues un dels 20 participants en aquest gran projecte.

Què és el primer concurs de relats col·lectius en línia

Es tracta d'una activitat en què les històries es crearan a partir de la col·laboració entre un escriptor conegut, en aquest cas Tina Vallès, i els usuaris virtuals participants. A partir d'un mateix paràgraf inicial de l'escriptora, es crearan dos relats diferents. Cadascun d'ells estarà escrit per un equip de 10 coautors, entre els quals hi haurà l'escriptora que serà un participant més. El sistema de torns serà automàtic. Cada persona inscrita hi aportarà un mínim de dos fragments de quatre ratlles. Els participants, durant 25 dies, cooperaran en línia per organitzar conjuntament la construcció del text. Al final, s'escollirà el millor dels dos textos. El gran repte és aconseguir un relat ben cohesionat entre tots els membres de l'equip. Els concursants obtindran diversos premis relacionats amb la lectura i la cultura en general.

Per a més informació també us podeu adreçar a  badabiblios.cat.