L'AFABSS estarà present a la plaça de la Vila de Badalona dissabte 20 de setembre per celebrar el Dia Mundial de l'Alzheimer
L'AFABSS estarà present a la plaça de la Vila de Badalona dissabte 20 de setembre per celebrar el Dia Mundial de l'Alzheimer
El 21 de setembre se celebra el dia mundial de l'Alzheimer
Redacción - 18/09/2014 03:59
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9433

L'Associació de familiars de persones amb Alzheimer de Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma (AFABSS), estarà present a la plaça de la Vila de Badalona aquest dissabte dia 20, per celebrar el Dia Mundial de l'Alzheimer (DMA 21 de setembre). A la taula d'informació hi podreu col·laborar comprant una guardiola de fang feta a mà, decorada artesanalment per familiars i/o voluntaris i personalitzada al moment.

L'AFABSS és un espai per acompanyar, oferir suport i assessorament als familiars d'un malalt d'Alzheimer, amb alternatives i inquietuds per tal de millorar la qualitat de vida del malalt i del seus familiars. Al mateix temps, també punt de trobada de professionals i estudiants que volen conèixer de primera ma l'entorn d'aquesta malaltia. Una entitat sense afany de lucre creada a 1993, integrada per familiars, professionals i voluntaris.

El 21 de setembre se celebra el dia mundial de l'Alzheimer, data triada per l'Organització Mundial de la Salut i la Federació Internacional d'Alzheimer. El propòsit d'aquesta commemoració és donar a conèixer la malaltia i difondre informació sobre aquest tema, sol·licitant el suport i la solidaritat de la població en general, d'institucions i d'organismes oficials.