La Federació de dones Badalona organitza una cadena humana contra el tràfic de persones i l’explotació sexual
La Federació de dones Badalona organitza una cadena humana contra el tràfic de persones i l’explotació sexual
El punt de trobada d’aquesta activitat, que es farà dimarts 23 de setembre, és el pont del Petroli
Redacción/ Imatge: Arxiu - 22/09/2014 03:48
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9456

La Federació de dones Badalona, amb els suport de l'Àrea de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Badalona, ha organitzat per dimarts, 23 de setembre, una cadena humana per commemorar el Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Persones. D'aquesta manera Badalona s'uneix a la resta de manifestacions que es fan arreu del món per mostrar el rebuig cap a aquesta pràctica que afecta especialment a les dones i defensar uns drets fonamentals per a tots els éssers humans.

L'acte, que es farà sota el lema 'Que el nostre cos no sigui el negoci de ningú', tindrà lloc dimarts, 23 de setembre, a partir de les 18.00 hores, al pont del Petroli de Badalona. Un cop s'hagi envoltat el pont s'iniciarà una marxa pel passeig Marítim fins al carrer de Mar, acabant el seu recorregut a la plaça de la Vila on es llegirà un manifest. La cadena comptarà amb la participació de la regidora de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Badalona, Montserrat Salgado.

Les convocants demanen a aquelles persones que hi vulguin assistir que vesteixin una samarreta blanca.

Recollida d'aliments

Aquesta cadena humana tindrà una segona vessant solidària, ja que tots els participants i assistents que ho desitgin podran col·laborar amb el Banc dels Aliments de Badalona aportant un quilogram d'aliments no peribles.

L'organització ha previst dos punts de recollida dels aliments: un al pont del Petroli, on s'inicia la cadena, i l'altra a la plaça de la Vila, on es donarà per acabat l'acte.