Divendres 3 d'octubre, concert de guitarra flamenca amb Juan Ramón Caro al Teatre Principal
Divendres 3 d'octubre, concert de guitarra flamenca amb Juan Ramón Caro al Teatre Principal
Està organitzat per l'Associació de la Guitarra de Badalona que enguany li han volgut dedicar com a homenatge, a Paco de Lucía
Redacción - 29/09/2014 04:47
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9508

Aquest divendres 3 d'octubre a les 21.00 hores el Teatre Principal de Badalona acull el concert de guitarra flamenca amb 'Juan Ramón Caro-cuarteto flamenco'. Es tracta del concert de tardor organitzat per l'Associació de la Guitarra de Badalona que enguany li han volgut dedicar, com a homenatge, al gran Paco de Lucía, a la guitarra flamenca. Segons expliquen des de l'entitat "Juan Ramón Caro és un mestre de la guitarra flamenca, de toc modern i alhora profund, virtuós de l'instrument en les seves tres vessants: toc pel ball, pel cant i com a guitarra solista de concert. Membre destacat de la nova generació de joves artistes flamencs sorgits a Catalunya, ha participat en gires i festivals arreu del món. Ara mateix acaba de participar en la Bienal de Flamenco de Sevilla. És especialment conegut per ser l'acompanyant habitual de la cantaora Mayte Martín. Al llarg de la seva carrera ha tocat igualment al costat d'artistes de la talla d'Enrique Morente, Miguel Poveda, José de la Tomasa, Arcángel, Ginesa Ortega, Perico Sambeat i Belén Maya. Alguns d'aquests han col·laborat en la gravació del seu primer disc 'Rosa de los Vientos', un treball molt ben rebut per la crítica especialitzada".

En aquest Concert, Juan Ramón Caro oferirà un programa amb obres de creació pròpia incloses en el seu disc i també altres peces, algunes com a solista a la guitarra i d'altres acompanyant la resta de membres del quartet: Ana Mari Cortés (cante), Juan Mateo (palmas y baile) i David Domínguez (percussió). La durada del concert serà d'aproximadament 80 minuts, sense interrupcions.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a través de la plataforma  www.ticketea.com/juan-ramon-caro Preus: Platea 16€ / Primer pis: 12€ Preu de les entrades a taquilla el dia del concert: 20 €. Pels socis l'entrada és gratuïta.