El Centre Cultural l’Escorxador acull aquest dimecres 1 d'octubre la 1a Fira de la Gent Gran
El Centre Cultural l’Escorxador acull aquest dimecres 1 d'octubre la 1a Fira de la Gent Gran
Durant tota la jornada es faran tallers saludables, informació d’entitats i actuacions musicals
Redacción - 30/09/2014 03:31
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9522

Aquest dimecres, 1 d'octubre, tindrà lloc al Centre Cultural l'Escorxador (carrer de l'Arquitecte Fradera, sense número) la 1a Fira de la Gent Gran de Badalona. Es tracta d'una fira que estarà oberta des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre, i en la qual hi haurà tallers saludables, informació d’entitats i actuacions musicals.

Aquesta fira, impulsada per l'Ajuntament de la ciutat acollirà un taller sobre l'alimentació i un taller de memòria, a banda d'una conferència que explicarà com envellir d'una manera saludable. També hi haurà diverses carpes on es podrà trobar informació de casals, entitats i serveis adreçats a la gent gran de Badalona. També es donarà informació sobre caminades i exercicis físics. Hi haurà un taller de gimnàstica i un altre de Tai-txi.A més a més tindrà un vessant més lúdic a la tarda amb l'actuació de les Corals dels Casals de Gent Gran de Badalona i altres espectacles.

La 1a Fira de la Gent Gran està organitzada també amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Institut Català de la Salut, Badalona Serveis Assistencials, Televisió de Badalona, Mercats Municipals de Badalona, Creu Roja, Gaes Centres Auditius, Mecanitzats Ansa i l'Associació de Tai-txi Salut i Consciència.

Porgramació AQUÍ