El Mercat de la Concepció de Barcelona i ProyectosTIC posen en marxa el 'I Concurs de Monòlegs 2.0'
El Mercat de la Concepció de Barcelona i ProyectosTIC posen en marxa el 'I Concurs de Monòlegs 2.0'
Serà durant aquest mes d'octubre; l'objectiu és donar a conèixer les noves tecnologies 2.0 a tota la ciutadania mitjançant l'humor
Redacción - 30/09/2014 06:29
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9527

El Mercat de la Concepció i ProyectosTIC volen impulsar el coneixement de les noves tecnologies digitals a tota la ciutadania mitjançant la celebració del 'I Concurs de Monòlegs 2.0' durant aquest mes d'octubre.

En aquest sentit, cada dimecres a la tarda (de 18 a 19 hores) a partir del 8 d'octubre el Mercat acollirà físicament a 3/4 monologuistes amateurs que vulguin donar a conèixer la seva creativitat sobre el tema mitjançant un monòleg original i de creació pròpia d'una durada d'uns 15 minuts. Aquest monòleg que es presentarà davant el públic (públic encarregat de seleccionar els semifinalistes) tractarà en clau d'humor una o més eines de l'actual web 2.0 (ja sigui fasceboxtwister etc.). Es valorarà, segons els responsables, la introducció de gags o mencions als mercats municipals com a espais de trobada. La gran final i entrega de premis es portarà a terme dissabte 8 de novembre davant d'un jurat professional.

Els monologuistes amateurs interessats a participar en la fase classificatòria han de tramitar la seva inscripció abans del 2 d'octubre mitjançant la pàgina de facebook del Mercat de la Concepció www.facebook.com/mercatconcepcio i/o inscrivint-se per mail info@laconcepcio.com indicant en quina data prefereixen participar.

Els premis són vals de compra del Mercat de la Concepció; un primer  premi que consisteix en un val de 150 euros, segon de 100 euros i tercer de 50 euros.