Ferran Falcó i el lider veïnal badaloní Julio Molina protagonitzen un diàleg sobre el dret a decidir a l’espai Ara és l’hora de la ciutat
Tindrà lloc aquest dimarts, 14 d’octubre a les 19.30 hores
Redacción - 14/10/2014 08:00
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9637

El president del grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Badalona i diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Falcó, participa aquest dimarts 14 d'octubre en un dels actes que s'organitzen aquests dies a l'espai Ara és l'hora, que Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana han obert al carrer de Mar 89. En concret, Ferran Falcó mantindrà un diàleg sobre el dret a decidir dels pobles i el procés polític i social que viu Catalunya amb el lider veïnal, Julio Molina, a partir de les 19.30 hores.

El regidor i diputat badaloní ha explicat que "la iniciativa d'Òmnium i l'ANC d'obrir un espai en un carrer comercial de la ciutat on s'hi puguin celebrar debats i actes informatius sobre el procés que viu Catalunya és molt positiva en una ciutat tan diversa com Badalona". "Els badalonins -ha afegit Falcó- tenim la sort de comptar amb persones i entitats que volen enriquir aquest procés polític facilitant el diàleg i la participació, i és un orgull poder fer una aportació a aquesta iniciativa".