El Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist de Badalona tindran uns horaris especials amb motiu de la celebració de la Diada de Tots Sants
El Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist de Badalona tindran uns horaris especials amb motiu de la celebració de la Diada de Tots Sants
L’Ajuntament recomana l’ús del transport públic per accedir als cementiris de la ciutat
Redacción - 31/10/2014 06:08
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9686

Els dos cementiris de Badalona, el Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist, tindran uns horaris especials amb motiu de la celebració de la Diada de Tots Sants.

El Cementiri de Sant Pere, o Cementiri Nou, obrirà els diumenges 26 d'octubre i 2 de novembre, de 8 a 18 hores, i el dia 1 de novembre, de 8 a 19 hores. L'horari habitual d'obertura d'aquest cementiri és els dies laborables de 8 a 18 hores i els dies festius de 8 a 14 hores.

El Cementiri del Sant Crist, o Cementiri Vell, obrirà els dies 25, 26, 27, 28, 29, 30 i 31 d'octubre i 2 de novembre, de 8 a 18 hores, i el dia 1 de novembre, de 8 a 19 hores. Habitualment, l'horari d'aquest cementiri, tant els dies feiners com els festius, és de 8 a 14 hores.

Com durant la resta de l'any hi haurà un servei d'escales durant els dies 27, 28, 29, 30 i 31 d'octubre, i l'1 i 2 de novembre. Voluntaris Badalona col·laboraran en aquest servei, ajudant a totes aquelles persones que ho necessitin.

L'Ajuntament de Badalona recomana l'ús del transport públic per accedir als dos cementiris de la ciutat. Durant aquests dies hi haurà un servei especial d'autobusos que cobrirà els recorreguts entre diferents barris i el Cementiri de Sant Pere. Per a més informació es pot trucar a Tusgsal, al telèfon 901 51 11 51. La resta de l'any la línia 3 de Tusgsal arriba els diumenges i dies festius al Cementiri de Sant Pere.

Malgrat que es recomana pujar al Cementiri de Sant Pere amb transport públic, s'ha habilitat, només per a aquests dies, una zona on poder aparcar els vehicles amb una entrada independent per la carretera B-500.