La sort no acompanya els micacos a Girona
La sort no acompanya els micacos a Girona

Castellers de Badalona - 27/10/2014 03:32
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9729

El passat dissabte els Castellers de Badalona es van desplaçar fins a Girona per participar en les vigílies de Sant Narcís amb la colla local, els Marrecs de Salt. En la que era la primera visita dels micacos a la ciutat, la colla va portar més d'un centenar de camises amb la intenció d'assolir una de les millors actuacions de la temporada, però la sort se'ls hi va resistir aquest cop.

Després de realitzar 2 Pilars de 4 simultanis d'entrada, els badalonins van mostrar les seves cartes ja a la primera ronda, anunciant el 5de7. El castell va pujar amb agilitat, però ràpidament van aparèixer problemes a la base de la construcció que van obligar a desmuntar-lo un cop els dossos s'havien col·locat. Per tal de tornar a agafar sensacions, els de la camisa micaco van decidir fer a continuació el 3de7.

Però fins i tot en una estructura que tenen tant dominada com aquesta no els hi va acompanyar la sort, havent-lo de desmuntar fins a dos cops amb acotxador col·locat. Ja arribats a la repetició de la segona ronda, i amb l'horari que l'organització havia fixat per realitzar la diada gairebé esgotat, la colla no va voler sortir de plaça sense un castell de 7 i va apostar pel 4de7.La construcció va pujar amb algun problema de mides que es va poder controlar, permetent als micacos aquest cop sí descarregar el castell.

Els Castellers de Badalona van renunciar finalment a la tercera ronda per acabar l'actuació de nou amb 2 Pilars de 4 simultanis. Ara els micacos tenen per davant un mes de novembre ple d'actuacions fins arribar al dia 23, quan tindrà lloc la seva XVI Diada amb la que clouran la temporada actual.