El productor i músic Daniel Lanois confirmat per al festival Blues & Ritmes de Badalona
El productor i músic Daniel Lanois confirmat per al festival Blues & Ritmes de Badalona
Presentarà el seu nou treball dimecres 22 d’abril de 2015, al Teatre Principal; les entrades per al concert es posaran a la venda el dilluns 3 novembre
Redacción - 29/10/2014 05:58
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=9751

El productor i músic Daniel Lanois és un dels primers confirmats per al festival Blues & Ritmes de Badalona. El músic canadenc presentarà dimecres 22 d'abril de 2015, al Teatre Principal de Badalona, i en exclusiva per a tot l'Estat espanyol, el seu nou disc Flesh and Machine.

Lanois és un dels exploradors sonors més importants del rock actual i ha estat productor d'artistes com Robbie Robertson, Peter Gabriel, Bob Dylan o U2, entre altres. L'artista presentarà el disc en format de trio i fent ús de videoprojeccions realitzades per directors com Atom Egoyan, Mary Harron i Jim McKay, en col·laboració amb la Modern School of Film de Nova York.

Daniel Lanois, alumne avantatjat de Brian Eno, ha produït discos cabdals com So de Peter Gabriel, The Joshua Tree d'U2 i Oh Mercy de Bob Dylan, així com treballs per a Willie Nelson (Teatro), Emmylou Harris (Wrecking ball) i Neil Young (Le noise). Com a compositor i intèrpret, ha publicat onze treballs des del 1989, a més de diverses bandes sonores.

Les entrades per al concert de Daniel Lanois es posaran a la venda dilluns 3 novembre a través de www.zorrilla.cat i de les taquilles del Teatre Zorrilla. La resta del cartell del festival Blues & Ritmes s'anunciarà durant el mes de desembre.

Blues & Ritmes

El festival Blues & Ritmes de Badalona, que en l'edició d'aquest any ha estat guardonat amb un dels Premis Altaveu 2014 en reconeixement als 25 anys de trajectòria, ha servit, com en aquest cas, per presentar a nivell nacional els treballs de diversos artistes com Randy Newman o Rosanne Cash.